450 liralık oyunlar Android ve iOS’ta ücretsiz oldu!

Steam ve Epic Games Store gibi platformlar belirli aralıklar ile ücretsiz oyun dağıtıyor. Ancak mobil oyun dünyasında da oldukça büyük fırsatlar sunuluyor. Önümüzdeki haftaya kadar Android ve iOS için ücretsiz dağıtılacak oyunları listeledik.

Android ve iOS için ücretsiz oyunlar

Google Play Store ve App Store’da sunulan süreli indirimler sayesinde birçok oyunu kütüphanenize ücretsiz şekilde ekleyebilirsiniz. Hem iOS hem de Android’de aksiyondan simülasyona kadar birçok farklı kategoride oyun ücretsiz olarak sunulacak.

Android’de öne çıkan oyunlardan biri Mr. Balcan oldu. Güç ve fantezi odaklı yapım, giderek daha güçlü düşmanlarla savaşmanıza ve farklı güç seviyelerini deneyimlemenize olanak tanıyor. Dikkat çeken bir diğer yapım ise Block Blast oldu. Temel oyun ücretsiz olsa da, bazı geliştirme paketlerini bu hafta kütüphanenize ekleyebilrisiniz.

Aksiyonseverler ise Shadow of Death: Dark Knight’ı deneyimlemek isteyebilir. Oyunda farklı karakterler arasından seçim yapabilir ve dövüş ustası olabilirsiniz. Ayrıca zorlu görevleri ve karakter özelleştirme seçenekleriyle uzun süreli oynanış vadediyor.

iOS kullanıcılarına yönelik de bazı yapımlar bulunuyor. Drop Flop! bu hafta itibarıyla App Store’da ücretsiz oldu. Ayrıca 150 TL değerindeki My City: Hospital ise bu haftanın öne çıkan ücretsiz oyunları arasında. iOS için Puzzling Peaks EXE ve Kingdom Rush da ücretsiz olarak dağıtılacak.

Android ve iOS için ücretsiz olarak dağıtılan oyunların hafta sonundan sonra yeniden paralı olacağını hatırlatalım. Bu yüzden oynamasanız bile kütüphanenize eklemenizi öneriyoruz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir